Egy HDS 10/20-4 M melegvizes magasnyomású mosó, egy NT 30/1 AP L ipari száraz-nedves porszívó és egy PUZZI 10/1 szőnyeg- és kárpittisztító szállítása és beüzemelése. Köszönjük a bizalmat partnerünknek!

HDS 10/20-4 M – Az új közép- és szuperkategóriás melegvizes magasnyomású mosó főbb jellemzői:

1. Környezetvédelem: Nagyobb hatékonyság az Eco fokozatnak köszönhetően, szervízkapcsoló a vízkeménység szabályozása, turbóbefúvó, precíz tisztítószeradagolás, optimalizált égőtechnika, és nagy hatásfok.

2. Felhasználóbarát: A középen található kezelőpanel, és a LED kijelző segítségével a legfontosabb funkciókat láthatjuk, továbbá a szórószár is tárolható a készüléken.

3. Tisztítási teljesítmény: Rendkívül hatékony tisztítási teljesítménnyel rendelkezik, valamint a szabadalmaztatott fúvókatechnológia, kerámia dugattyúk, turbóbefúvó, és a pumpa nagy teljesítménye jellemzik. A felhasználóbarát tartozékok megkönnyítik a munkavégzést.

4. Mobilitás: A nagy levegőtömlős kerekek és a lengőkerék megkönnyíti a készülék könnyű fordulékonyságát és gördülékenységét, valamint a markolatnak köszönhetően könnyen rakodható és problémamentesen szállítható.

5. Üzembiztonság: Kipufogógáz szabályozás, korrózióálló alváz, 3 dugattyús axiálpumpa kerámia dugattyúkkal. 6. Szervízbarát A szervízkapcsoló segítségével könnyen látható a hibajelenség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük