Az SKC HOLDING rövid bemutatása

Az SKC Holding 2003 évben alakult, kezdetben pályázati tanácsadással és pályázatírással foglalkozott, mely ezen tevékenysége került folyamatosan kibővítésre, melynek eredményeként az alábbi öt, jól elkülöníthető üzletág kezdte meg működését, melyek ugyan külön tevékenységet folytatnak, de mégis kiegészítik egymást.

  • Tanácsadó és pályázatíró cégünk, az SKC-Consulting Kft.
  • A felnőttképzéssel, illetve pedagógus képzésekkel foglalkozó cégünk az SKC-Development Kft.
  • Az eszközkereskedelemmel és vizuáltechnikával foglalkozó cégünk SKC-Solution Kft. (WordWall és SKC AVA hazai képviselet, bővebben www.skcvisual.hu )
  • A nemzetközi kereskedelemmel foglalkozó SKC-Asean Kft.
  • és az építési beruházásokkal foglalkozó cégünk az SKC-Energy & Environment Kft.

Az SKC Holding öt üzletága szorosan együttműködik partnereivel annak érdekében, hogy a lehetőségekhez mérten a projektmegvalósításhoz a legjobb megoldásssal tudjon szolgálni.

Bővebben a cégcsoportról a www.skc.hu oldalon találnak információkat.

Az SKC Holding központja Budapesten található a 1031 Budapest, Rozália utca 11. címen. Budapesti irodánk jól felszerelt, ahol minden rendelkezésre áll arra, hogy partnereinket fogadhassuk, és bemutathassuk számukra szolgáltatás kínálatunkat.

Az SKC-Solution Kft vizuáltechnikai üzletágának központja Egerben érhető el (bővebben www.skcvisual.hu ), ahol a központi logisztikai raktár, tárgyalóterem, bemutató/oktatóterem található.

A vizuáltechnikai üzletágunk több márka hazai képviselete, számos termékszállítási referenciával rendelkezik mind viszonteladói, mind végfelhasználói oldalon. 2018 évben forgalmunk elérte a bruttó 1,1 Mrd forintot.

Az SKC-Solution Kft. fő profilja az eszközkereskedelem, kiemelten a VISUALTECHNIKAI ESZKÖZÖK kereskedelme. Az www.skcstore.hu weboldalon jelenleg több mint 24 ezer termék érhető el, melyek 60 százaléka raktárról szállítható!

Kiemelt partnerei vagyunk az Avtek, i3 Technologies, a CTOUCH, Infocus és Smart interaktív kijelzőknek és a WordWall 3 edukációs szoftvernek, mely minden általunk forgalmazott interaktív kijelző tartozéka, így az általunk szállított megoldások azon használhatók, minden egyéb szoftver telepítése nélkül.

2016-tól saját gyártású SKC AVA érintőképernyők is elérhetőek az SKC-Solution Kft. kínálatában, ami 2017 és 2018 évben piacvezető szerepet ért el, a hozzá tartozó WordWall 3 szoftverrel.

Az SKC AVA Screen interaktív érintőképernyők 55” 65” 75” és 85” méretekben érhetőek el, a csomag a használathoz minden szükséges elemet tartalmaz, a fali rögzítőkészlettel együtt.

2019 évben egy új termékcsaláddal, SKC AVA Robi néven programozható oktatási robotokkal bővítettük a termékkínálatunkat, melyek szintén elérhetők a www.skcstore.hu oldalon található webáruházunkban.

Cégünk több mint 24 000 féle projektorhoz forgalmaz gyári és/vagy utángyártott projektor lámpát, a kínálatunk a www.izzoexpress.hu oldalon elérhető. Megrendelést követően a raktáron lévő izzókat 1-2 munkanapon belül ingyenesen szállítjuk, míg a ritkábban keresett izzókat 1 héten belül.

A termékeink kiszállítása az egész ország területére kiterjed, értékesítő kollégáink telefonon, de akár személyesen is a rendelkezésükre állnak.

Az értékesítésen túl vállaljuk interaktív eszközök, projektorok, vetítővásznak, notebookok, tabletek, monitorok és nyomtatók javítását, mely szolgáltatásra kedvező árakat biztosítunk.

Cégünk informatikai hátterének köszönhetően vállaljuk iskolák, intézmények, cégek vagy vállalatok részére a rendszergazdai tevékenységeket is, legyen szó hardveres vagy szoftveres környezet tervezéséről, szállításáról, kialakításáról vagy hibaelhárításáról.

Az általunk forgalmazott interaktív eszközök tartozéka WordWall3 szoftver, melynek magyarországi forgalmazását, és magyar nyelvre történő fejlesztését is cégünk látja el.

A WordWall3 szoftverről bővebb információ: www.wordwall3.hu

A WordWall 3 szoftverhez tartozik 30 órás akkreditált képzési program is, amely az Oktatási Hivatalnál került regisztrálásra, megnevezése és száma a következő: ” Az interaktív táblák, és a WordWall3 feladatszerkesztő program használata a 21. század mobilalapú oktatásában.” OH engedélyszám: 9/145/2018 –