Legyen a partnerünk, részesedjen Ön is a sikereinkből!

Cégünk több ezer terméket forgalmaz, de több gyártó esetében kiemelt képviseletként is dolgozunk a 2014-es év végétől.
Ennek köszönhetően az elmúlt hetekben több millió Ft értékben szállíthattunk eszközöket viszonteladó partnereink részére is.
Az együttműködés során kiemelt figyelmet szentelünk a megbízhatóságra, szakmai támogatásra, kiegészítő képzésekre és a kiemelt mennyiségi kedvezményekre.
2015-től több mint 7 000 féle projektorhoz forgalmazunk gyári vagy utángyártott projektor lámpát. Az ingyenes szállítás raktári készlet esetén 1-2 munkanap, míg a ritkábban keresett izzókat 1 héten belül tudjuk szállítani. Kérje testre szabott ajánlatunkat!

Az interaktív termékeket illetően kiemelt hazai képviselete lettünk az AVtek, a saját márkanevű SKC AVA screen, a CTOUCH, a SMART és az I3 Technologies gyártó partnerünknek. Az egyedülálló, OH akkreditációs számmal is rendelkező interaktív oktatási anyagunk része a WordWall 3 online szoftver csomag is (kizárólag magyarországi, magyar nyelvű, három részből álló csomag), ami minden általunk szállított interaktív tábla és érintőképernyő része.

Amennyiben szeretne viszonteladó partnerünké válni, kérjük jelentkezzen Janik Gábor üzletfejlesztési igazgatónál a gabor.janik@skc.hu e-mail címen vagy telefonon a +36 70 932 1358-as számon.